Kæder

Coop familien er stor, den består af 1.200 butikker, som dels er ejet af Coop Danmark og dels af en række selvstændige brugsforeninger. Derudover favner familien også Coop Bank, Coop Invest, de 1,4 millioner medlemmer og foreningen, som står bag. Se listen med alle vores kæder herunder.

Superbrugsen

SuperBrugsen er i dag Danmarks største supermarkedskæde med mere end 250 butikker fordelt over hele landet. SuperBrugsen er en madbutik lidt ud over det sædvanlige, og derfor har vi tænkt os om på kundernes vegne. Hos os finder kunderne altid et bredt udvalg af madvarer af høj kvalitet til en god pris, samt et stort udvalg af varer til discountpriser. Vi har alt lige fra sæsonaktuel frugt- og grønt, et stort udvalg af økologi, til et inspirerende udvalg af fersk kød fra butikkens egen slagter. Hvis du søger en kvalitetsorienteret arbejdsplads er du lige den elev vi søger.

 

Uddannelser i Brugsen 

Vi har mange ansatte i Brugsen, og har derfor også mange elevuddannelser. Du kan se vores elevuddannelser herunder:

Ledige stillinger

Du kan søge efter ledige stillinger i vores job database lige her.

Kvickly

Kvicklys store varehuse berettiger til høj kvalitet og stor bredde på vores varesortiment, vi har både mad og tøj, sko og boligindretning i vores huse. Vi har vores egne slagtere og bagere – og sætter en ære i at have høj kvalitet og inspirerende varer som giver kunderne gode oplevelser. Vi har 78 varehuse fordelt over landet. Et varehus har ofte 75-150 ansatte og er derfor en stor arbejdsplads med dygtige kolleger, stor dynamik og glade mennesker I Kvickly vil vi have elever som har lyst til at give vores kunder oplevelser og som vil være med til at skabe en kundeorienteret kultur, der gør at kunderne elsker at komme igen.

Uddannelser i Kvickly

Vi har mange ansatte i Kvickly, og har derfor også mange elevuddannelser. Du kan se vores elevuddannelser herunder:

Ledige stillinger

Du kan søge efter ledige stillinger i vores job database lige her.

 

Dagli'Brugsen

Med 360 butikker spredt over hele landet er Dagli'Brugsen altid tæt på dig og din hverdag. Kæden er Danmarks foretrukne og mest ansvarlige nærbutikskæde. Dagli'Brugsen er mødestedet, hvor nærvær, service og "det lokale" er et afgørende kendetegn, og hvor kunder og medarbejdere føler sig trygge og veltilpasse.

Dagli'Brugsen dækker lokalbefolkningens behov for indkøb af dagligvarer i hverdagen med stor vægt på sundhed, ansvarlighed og friskhed.

Som elev får du allerede fra start store muligheder for at sætte dit præg på butikkens hverdag, hvor du er tæt på alle opgaver, kunder og kollegaer.

Uddannelser i Dagli'Brugsen 

Vi har mange ansatte i Dagli'Brugsen, og har derfor også mange elevuddannelser. Du kan se vores elevuddannelser herunder:

Ledige stillinger

Du kan søge efter ledige stillinger i vores job database lige her.

Irma

Alle i Irma er med til at føre historien om Danmarks ældste dagligvarekæde videre.

Det forpligter og giver de daglige opgaver værdi. Men vi har ikke alene en lang historie, der rækker bagud, for der kommer også nye historier til hver eneste dag. Vi deler erfaringer og oplevelser, og vi siger dem gerne højt, så vi kan lære af hinandens succeser.

Søg elevplads hos Irma og bliv en del af Danmarks ubetinget stærkeste brand inden for dagligvarehandel.

Uddannelser i Irma  

Vi har mange ansatte i Irma og har derfor også mange elevuddannelser. Du kan se vores elevuddannelser herunder:

Ledige stillinger

Du kan søge efter ledige stillinger i vores job database lige her.

Fakta

I fakta er vi 8.000 medarbejdere fordelt på mere end 400 butikker - og der er også plads til dig.

Når du arbejder i en af vores butikker, har du mulighed for at udvikle dig gennem uddannelse og træning, som en del af Coop-familien.

I fakta kæmper vi for at gøre det lettere for alle at spise bedre til lave priser. Samtidig har vi et mål om at blive Danmarks flinkeste discountbutik og gøre det usvært – både for dig som elev og for vores kunder. Og du kommer, sammen med dine kolleger, til at spille en af hovedrollerne i Danmarks næststørste discountkæde.

Velkommen på holdet.

Uddannelser i Fakta 

Vi har mange ansatte i Fakta, og har derfor også mange elevuddannelser. Du kan se vores elevuddannelser herunder:

Ledige stillinger

Du kan søge efter ledige stillinger i vores job database lige her.