Slagter

Som slagterelev i Coop får du en elevuddannelse med fokus på madglæde. Og som udlært har du masser af muligheder for fast arbejde. Men vi vil allerhelst have, at du bliver hos os i en af vores butikker. Her er du nemlig eksperten, der inspirerer danskerne til bedre mad

Uddannelse
Din uddannelse forgår mest i butikken. Men i 15 uger i løbet af din uddannelse er du på skole. Du er sammen med en masse andre elever, som også er i gang med slagteruddannelsen. Det giver et fantastisk sammenhold.
 

Praktik
Du får kolleger i butikken, der er topprofessionelle og dygtige fagfolk. Gennem praktisk arbejde lærer du et håndværk fra bunden, så du ender som ekspert, og rådgiver vores kunder.
 

Fokus på dig
Du og din leder laver fra starten en uddannelsesplan.  Din leder er din daglige lærermester, som også har tæt samarbejde med skolen. På den måde sikrer vi sammen, at både din dagligdag i butikken og din uddannelse på skolen går, som det skal.
 

Varighed
Uddannelsen varer mellem 3 og 4 år alt efter hvilken baggrund du har. Du kan starte allerede efter 9. eller 10. klasse.
 

Løn under uddannelse
Du får selvfølgelig løn under hele din uddannelse, når du har en uddannelsesaftale med Coop.

Hvis du vil vide mere

  • Besøg en af Coops butikker og stil spørgsmål til en leder eller en kommende kollega. De kan fortælle dig alt om dagligdagen i Coop.
  • Coops elevafdeling kan svare på alle spørgsmål om at være elev. Kontakt os på 43 86 31 00.
  • Skolen fortæller gerne om uddannelsesforløb og dine muligheder. Du kan kontakte Charlotte Skøtt fra ZBC på 25 19 28 47.

Skriv mig op!

Tilbage
Send ansøgning