Salgselev

Som salgselev i Coop får du mere end en praktisk uddannelse. Med en elevuddannelse med fokus på madglæde, får du en hverdag med fuld fart på og dit eget ansvarsområde. Hos Coop lærer du helt enkelt hvordan vi driver vores butik. Det kan du bruge i din videre karriere - måske som leder?

Uddannelsen
Du har 8 skoleophold af 1 uges varighed. Opholdende er på vores skole i Grenå, hvor du sammen med en masse andre elever bor, spiser og får inspiration til jeres hverdag i butik. Du bliver udfordret til at se på mad fra en helt anden vinkel, når du f.eks. er med til at høste grøntsager og bagefter laver mad sammen med de andre elever. Du lærer du en masse, mens du får fantastiske venner på tværs af butikkerne.

Praktik
I Coop er vi topprofessionelle, vi er dygtige fagfolk – og vi har det sjovt. Når du er butikken, arbejder du hands on med alle de forskellige arbejdsopgaver, der tilsammen skaber en god butik. Det er f.eks. drift, disponering og lagerstyring. Vi kan love dig, at du kommer tæt på både kunderne og varerne - og du får travlt.

Fokus på dig
Du og din leder laver allerede fra starten en personlig uddannelsesplan. Din leder er din daglige sparringspartner, som også har tæt samarbejde med skolen. På den måde sikrer vi sammen, at både din dagligdag i butikken og din uddannelse på skolen går som det skal.

Varighed
Uddannelsen varer mellem 2 år og 2 år og 10 uger alt efter hvilken baggrund du har. Du kan blive salgselev, hvis du har taget grundløb eller kommer med en HHX, STX, HTX eller HF.

Løn under uddannelse
Du får selvfølgelig løn under hele din uddannelse, når du har en uddannelsesaftale med Coop.

Hvis du vil vide mere

  • Besøg en af Coops butikker og stil spørgsmål til en leder eller en kommende kollega. De kan fortælle dig alt om dagligdagen i Coop.
  • Coops elevafdeling kan svare på alle spørgsmål om at være elev. Kontakt os på 43 86 31 00.
  • Skolen fortæller gerne om uddannelsesforløb og dine muligheder. Kontakt skolen på 87 58 04 00.

Skriv mig op!

Tilbage
Send ansøgning