Ledertrainee

Ved du allerede nu, at du gerne vil være leder, så er vores traineeforløb den hurtige vej til et fremtidigt lederjob i vores butikker. Du skal være drevet af lysten til at arbejde med detailhandel. Og så har du det bedst i et aktivt og humørfyldt butiksmiljø, hvor kollegerne kan være meget forskellige.

Uddannelsen
Sammen med omkring 40 andre ledertrainees, deltager du 8 gange på intensiv uddannelse af 1 uges varighed på vores skole i Odense. Det giver dig et break fra jobbet i butikken og giver dig inspiration til det praktiske arbejde. Uddannelsen indeholder merkonomfag som konceptstyring, det personlige lederskab og meget mere.

Praktik
Størstedelen af din uddannelse er hands on i butikken, hvor du kommer tæt på både kunderne og varerne - og får travlt! Første år af din uddannelse er fokus på daglig drift, disponering og lagerstyring, mens du på andet år bliver klædt på til at blive en god leder og lærer at styre butikken.

Fokus på dig
For at du ikke skal miste overblikket over dit uddannelsesforløb, laver du og din leder allerede fra starten en personlig uddannelsesplan. Din leder er din sparringspartner, som løbende tager ansvar for din uddannelse gennem samtaler, opfølgning og planer.

Varighed
Uddannelsen varer mellem 2 år og 2 år og 10 uger alt efter hvilken baggrund du har. Du kan blive ledertrainee, hvis du har taget en HHX, STX, HTX eller HF.

Løn under uddannelse
Du får selvfølgelig løn under hele din uddannelse, når du har en uddannelsesaftale med Coop.

Hvis du vil vide mere

  • Besøg en af Coops butikker og stil spørgsmål til en leder eller en kommende kollega. De kan fortælle dig alt om dagligdagen i Coop.
  • Coops elevafdeling kan svare på alle spørgsmål om løn, uddannelsesforløb mv. Kontakt os på 43 86 31 00.
  • Skolen fortæller gerne om krav for at starte på studiet og om de enkelte fag. Du kan kontakte skolen på 65 45 25 00.

Skriv mig op!

Tilbage
Send ansøgning