Kontor

Som kontorelev i Coop får du mere end en praktisk uddannelse. Med en ualmindelig elevuddannelse med fokus på Coops madagenda, får du en hverdag med fuld fart på og ansvar for egne opgaver. Hos Coop lærer du helt enkelt hvordan vi driver vores butik hele vejen rundt fra f.eks. indkøb af varer til HR opgaver. Det kan du bruge i din videre karriere. Du kan blive kontorelev på vores hovedkontor i Albertslund.Uddannelsen
I løbet af de 2 år, er du på 4 obligatoriske skoleophold, og skal vælge 4 valgfag derudover. Du følges med de andre kontorelever på de obligatoriske skoleophold, og blandes på valgfagene alt efter hvad du vælger. På den måde lærer du en masse mens du får fantastiske venner på tværs af Coop og andre virksomheder.

 
Praktik
I Coop er vi topprofessionelle, og vi er dygtige fagfolk – og vi har det sjovt imens. I praktikperioderne på hovedkontoret arbejder du med mange forskellige opgaver. Du kommer tæt på butikkerne og varerne og du får travlt. Undervejs lærer du alt omkring arbejdet bagom butikken og om indkøb, drift, marketing, disponering og space.


Fokus på dig
For at du ikke skal miste overblikket over dit uddannelsesforløb, får du en uddannelsesplan allerede fra starten. Du og din leder taler sammen løbende om hvordan det går, og Coop har et tæt samarbejde med skolen. På den måde sikrer vi sammen, at alt går som det skal.


Varighed
Uddannelsen varer mellem 2 år og 2 år og 10 uger alt efter hvilken baggrund du har. Du kan blive kontorelev, hvis du har taget grundløb eller kommer med en HHX, STX, HTX eller HF. 


Løn under uddannelsen
Du får selvfølgelig løn under hele din uddannelse, når du har en uddannelsesaftale med Coop. 

Hvis du vil vide mere

•    Coops elevafdeling kan svare på alle spørgsmål om løn, uddannelsesforløb mv. Kontakt os på 43 86 31 00.

Skriv mig op!

Tilbage
Send ansøgning