Delikatesse

Lær at lave god, hjemmelavet mad. Få et stærkt fællesskab med dine kolleger. Og forkæl de lokale kunder med de sprødeste svær, gode måltider og delikatesser.

 

Uddannelsen
Er du klar til en læreplads, som stiller store krav og samtidig giver dig masser af spændende udfordringer? Som delikatesseelev lærer du dit fag at kende fra bunden. Du skal bl.a. købe ind, tilberede råvarer og anrette varerne, så de tager sig lækkert og indbydende ud. Derudover skal du lære, hvordan du får økonomien til at gå op.

 
Praktik
Med fokus på madglæde, får du en hverdag i butikken med fuld fart på og ansvar for egne opgaver. Du lærer hurtigt de lokale kunder at kende. Og dine gode kolleger hjælper dig, så du lærer håndværket fra bunden.


Fokus på dig
Du får en uddannelsesplan allerede fra starten. Du og din mester taler sammen løbende om hvordan det går, og Coop har et tæt samarbejde med skolen. På den måde sikrer vi sammen, at alt går som det skal.


Varighed
Uddannelsen varer mellem 3 og 4 år alt efter hvilken baggrund du har. Du kan starte allerede efter 9. eller 10. klasse. 


Løn under uddannelse
Du får selvfølgelig løn under hele din uddannelse, når du har en uddannelsesaftale med Coop.

Hvis du vil vide mere

  • Besøg en af Coops butikker og stil spørgsmål til en leder eller en kommende kollega. De kan fortælle dig alt om dagligdagen i Coop.
  • Coops elevafdeling kan svare på alle spørgsmål om at være elev. Kontakt os på 43 86 31 00.
  • Skolen fortæller gerne om uddannelsesforløb og dine muligheder. Du kan kontakte Charlotte Skøtt fra ZBC på 25 19 28 47.

Skriv mig op!

Tilbage
Send ansøgning