Bager

Få en sjov og udfordrende læreplads, og lær at bage fra bunden. Få en masse gode venner. Og vær med til at få dine brød og kager over disken, og giv dine kunder et smil på læben. Du kan både blive bagerelev og bagværker hos os.


Uddannelsen
I Coop kan du både blive bagerelev og bagværkerelev. Som bagerelev får du mulighed for at fordybe dig i bagerfaget, og du er på skole i 17 uger. Du kan også blive bagværkerelev og tage grunduddannelsen inden for bagerfaget. Her er du på skole i 8 uger. Lige meget hvad du vælger, lærer du at bage helt fra bunden.
 
Praktik
Din dag starter tidligt, måske kl. 04.00. Og så er du og dine kollegaer ellers i gang med at bage måske rugbrød, koldhævede boller eller kager. Du er også med til at give dine kunder en god oplevelse og et smil på læben.
 
Fokus på dig
Du får en uddannelsesplan allerede fra starten, så du får en god start på din bagerkarriere. Du og din mester taler sammen løbende om hvordan det går, og Coop har et tæt samarbejde med skolen. På den måde sikrer vi sammen, at alt går som det skal.
 
Varighed
Bageruddannelsen varer mellem 3½ og 4½ år alt efter hvilken baggrund du har. Tager du bagværkeruddannelsen varer den mellem 2 og 3 år. Du kan starte allerede efter 9. eller 10. klasse.
 
Løn under uddannelse
Du får selvfølgelig løn under hele din uddannelse, når du har en uddannelsesaftale med Coop.
 
Hvis du vil vide mere

  • Besøg en af Coops butikker med en bager, og stil spørgsmål til en leder eller en kommende kollega. De kan fortælle dig alt om dagligdagen i Coop.
  • Coops elevafdeling kan svare på alle spørgsmål om at være elev. Kontakt os på 43 86 31 00.
  • Skolen fortæller gerne om uddannelsesforløb og dine muligheder. Du kan kontakte Charlotte Skøtt fra ZBC på 25 19 28 47.

Skriv mig op!

Tilbage
Send ansøgning