Bliv elev i Coop

 ”Jeg elsker kombinationen af service og håndværk. Der er stor frihed og mulighed for at være kreativ. Jeg er både kok, slagter, servicemedarbejder og handelsmand. Min helt store drøm er at blive mester en dag.” fortæller Nick, som er slagterelev.

 

Som slagterelev i Coop får du en elevuddannelse med fokus på madglæde. Og som udlært har du masser af muligheder for fast arbejde. Men vi vil allerhelst have, at du bliver hos os i en af vores butikker. Her er du nemlig eksperten, der inspirerer danskerne til bedre mad.

Uddannelse

Din uddannelse forgår mest i butikken. Men i 15 uger i løbet af din uddannelse er du på skole. Du er sammen med en masse andre elever, som også er i gang med slagteruddannelsen. Det giver et fantastisk sammenhold.
 

Praktik

Du får kolleger i butikken, der er topprofessionelle og dygtige fagfolk. Gennem praktisk arbejde lærer du et håndværk fra bunden, så du ender som ekspert, og rådgiver vores kunder.
 

Fokus på dig

Du og din leder laver fra starten en uddannelsesplan.  Din leder er din daglige lærermester, som også har tæt samarbejde med skolen. På den måde sikrer vi sammen, at både din dagligdag i butikken og din uddannelse på skolen går, som det skal.
 

Varighed

Uddannelsen varer mellem 3 og 4 år alt efter hvilken baggrund du har. Du kan starte allerede efter 9. eller 10. klasse.
 

Løn under uddannelse

Du får selvfølgelig løn under hele din uddannelse, når du har en uddannelsesaftale med Coop.
 

Hvis du vil vide mere

 • Besøg en af Coops butikker og stil spørgsmål til en leder eller en kommende kollega. De kan fortælle dig alt om dagligdagen i Coop.
   
 • Coops elevafdeling kan svare på alle spørgsmål om at være elev. Kontakt os på 43 86 31 00.
   
 • Skolen fortæller gerne om uddannelsesforløb og dine muligheder. Du kan kontakte Charlotte Skøtt fra ZBC på 25 19 28 47.
   

Bliv slagterelev

Vi søger løbende elever til vores mange butikker i hele landet. Du kan se de ledige stillinger, og ansøge dem her.

 

 • kvicklypng
 • superbrugsenpng
 • daglibrugsenpng
 • irmapng
 • faktapng